Private Plan Change 37 Hearing Schedule, 8 November - 10 November 2021

*Hearing schedule may be subject to change

Monday, 8 November 2021

09.00	Private Plan Change 37 hearing opens
09.00 – 09.15	Welcoming whakatau/karakia – David Rameka, TDC Strategic Relationships Manager
09.15 – 10.45	Applicant
10.45 – 11.00	Morning tea break (15min)
11.00 – 12.30	Applicant
12.30 – 13.15	Lunch break (45min)
13.15	Applicant
14.45 (approx.) – 15.00	Afternoon tea break (15min)
15.00 – 16.30	Submitters – see schedule below
	Hearing Day 1, end

Monday 8 November - Submitter speaking schedule

Submitter Name	Organisation/ on behalf of	Submitter no.	Notes			
15.00 – 16.30 (approx.) The following submitters are scheduled to speak during this time						
Hannah Craven	Waikato Regional Council	43	Jon Palmer to also speak			
Jane Penton	Lakes & Waterways Action Group	53				
Rowan Sapsford	Bike Taupo Advocacy Group	44				
Bruce Bartley and Martin Frohlke	Walnut Lane Limited	41	Bruce to speak			
Sarah Davidson	Taupō Business Chamber	30	Rory Scott to speak			
Thomas Hendricks		18				
Todd Baldwin	Contact Energy Limited	48	Mark Chrisp of Mitchel Daysh to speak			

Submitter Name	Organisation/ on behalf of	Submitter no.	Notes
09.00 Hearing day 2	- opens		
09.05 – 11.30 (appr	ox.)		
The following subr	nitters are scheduled to s	beak during	this time
Andrew Kusabs	Rangatira 8A17 Trusts	50	30min + 10min questions David Greaves
Tāne Lawless		4	
Geoff Rameka		17	Speaker TBC
Hiraina Kapua		22	Speaker TBC
Garrick Workman		45	
Brett Farquhar	Rangatira E Trust	49	30min + 10min questions
12.00 – 13.00	Lunch (60min)		<u> </u>
13.00 – 15.00	Taupō District Council		
15.00 – 15.15	Afternoon tea break (15min)		
15.15	Taupō District Council		
	Applicant		
Hearing Day 2, close	e hearing with karakia		

Wednesday 10 November 2021

09.00 -	Additional time if required